PlusAdvies Lease werkt samen met een geselecteerd netwerk van autobedrijven. Hierdoor treft u altijd een ruime voorraad van nieuwe voorraadauto’s en jonge occasions van maximaal 96 maanden oud aan op de website.

Met een leaseauto via PlusAdvies Lease bent u verzekerd van optimale zekerheid en mobiliteit. De meeste samenwerkende autobedrijven bieden een uitgebreid servicepakket aan (informeer hiervoor bij uw leverancier) en onderhoud is veelal mogelijk bij de leverende autobedrijven.

Door te kiezen voor een financial leaseconstructie hoeft u uw werkkapitaal niet te investeren in vervoersmiddelen. Uw werkkapitaal blijft intact dus behoud u uw liquiditeitspositie. Er zijn echter nog meer voordelen om uw wagenpark via Plusadvies Lease te regelen:

1. Mogelijkheid tot investering en renteaftrek
2. Maandelijks gelijkblijvende termijnen
3. Slottermijn of aanbetaling zorgt voor lagere maandlasten
4. U bent direct economisch eigenaar, dus ‘on-balance’.
5. Uw liquiditeit blijft volledig beschikbaar
6. Recht op terugvordering van BTW

Ook mogelijk voor ondernemers die recentelijk hun bedrijfsactiviteiten hebben opgestart en een extra aanbetaling kunnen doen van zo’n 10% boven op de BTW. Uiteraard mag dit ook uw inruilauto zijn.

Vaak kunnen wij binnen een tijdsbestek van 24 uur, en in voorkomende gevallen zonder jaarcijfers, uw financiering regelen.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.